Вратна пържола на скара

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
906
12
325
14/06/2011
"Вратните пържоли се изпичат отлично на скара и остават толкова крехки!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 821
  • Преглеждания за месеца251
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 вратни пържоли
  • бира - 500 мл
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • лимони - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте добре свинското, като го сложите в найлонов плик. Сложете пържолите в тава, като преди това ги натъркате със сол и черен пипер. Залейте с бирата и разпределете нарязания лук. Покрийте тавата и оставете на хладно да се овкуси за 2 часа.

Загрейте грила и натъркайте реотаните с половин глава лук, забучена във вилица. Скарата трябва да е добре загряна.

Изпечете пържолите от двете страни до готовност.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Валентин Миранов
Стават много вкусни и сочни!
1
0