Кюфтета с кашкавал на скара

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
579
959
475
23/02/2016
"Пухкави, сочни, ароматни - само така можем да определим тези кюфтенца с кашкавал запечени на фурна"
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 319
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме каймата с черния пипер, кимиона, гриса, 2 с.л. вода и сол.

Месим 10-15 минути и я оставяме за 2 часа на хладно място.

След това с мокри ръце правим кюфтета, като в средата на всяко поставяме малко парче кашкавал и печем на скара от двете страни.

Поднасяме с гарнитура по избор.

Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
38.00 лв.
Виж ››

С голям диаметър и удобна дръжка - този тиган е отличен избор за онези, които готвят за своето семейство

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар