Домашно агнешко с тиквички

тинтин
Новак
1
84
159
19/04/2011
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 612
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в част от олиото с малко вода.

В същото олио след изваждането на месото се задушава ситно нарязаният лук, поръсва се с брашното, разбърква се с доматеното пюре и червения пипер и се залива с топла вода.

Връща се месото, посолява се и се вари до омекване. Прибавят се задушените в останолото олио нарязани на кубчета тиквички.

Ястието се вари още 30-40 минути. Сервира се с кисело мляко, чесън и копър.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар