Резени круши с червено вино

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
505
959
469
03/02/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо368
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме крушите и ги нарязваме на осминки. Изваждаме семките им.

Слагаме върху котлона в дълбок съд виното, захарта, ванилията и канелата да заврат. Прибавяме нарязаните круши и продължаваме да варим на среден огън за 7 минути.

Изваждаме крушите и в бульона, в който са се варили прибавяме нишестето, предварително размито в 1 с.л. вода.

Връщаме крушите в сместа и я оставяме да се охлади. Сервираме резените круши заедно със соса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар