Пуешки шницели с бадеми

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
20/09/2016
"Вкусни шницели с разкошна бадемова коричка - поднесете с подходяща гарнитура и ще очаровате дори най-претенциозните гости "
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо635
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме почистения и нарязан лук в сгорещено масло.

Почистваме зеления фасул, добавяме го към лука заедно с бульона и ги задушаваме.

Поръсваме шницелите със сол и черен пипер, овалваме ги в брашно и в предварително разбитото яйце.

Пържим в масло и поднасяме със задушения фасул.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар