Английски сладкиш с ябълки и бутер тесто

Марина НордМарина НордНовак1219
19/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 408
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват, сърцевината и дръжките се махат и плодовете се нарязват на парчета.

Запържват се за 15 минути заедно с маслото и захарта на среден огън.

Бутер тестото се разточва леко, навива се на руло и се нарязва на малки парченца.

В тава се редят ябълките, покриват се с парчетата нарязано руло от бутер тесто, а отгоре се заливат с маслото, останало от пърженето.

Пече се 45 минути на 200 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар