Вегански топъл шоколад с лавандула

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
277
27
221
18/08/2016
"Представете се си само как се преплитат ароматите на како и лавандула..."
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо610
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • вода - 400 мл
  • соево мляко - 4 с.л.
  • какао - 2 с.л. на прах
  • захар - 2 ч.л.
  • лавандулa - 1 ч.л. сушен цвят
* мерки и количества
Топли Напитки

Начин на приготвяне

Захарта се смесва с какаото и соевото мляко. Добавя се малко вода и сместа се разбърква добре.

Добавя се останалата вода и сушените лавандулови цветове.

Сместа се загрява на бавен огън до кипване при непрекъснато бъркане.

Сваля се от котлона, оставя се на стайна температура за 5 минути и се прецежда.

Разпределя се в 2 чаши и се сервира веднага.

Пластмасова табла за сушене на чаши
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова табла за сушене на чаши
5.30 лв.
Виж ››

Висококачествена табла за сушене на прибори с практична решетка - удобството, което заслужавате

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар