Пържен патешки дроб с гарнитура

ЕфросияЕфросияНовак301
31/03/2011
"Патешкият дроб е страхотна вкусотия, който всеки трябва да опита "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 283
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешките дробчета се почистват и се слагат да кипнат с прясното мляко и подправките. Оставят се в него, докато изстинат.

Загрейте олио в дълбок тиган, отцедете патешките дробчета. Всяко дробче се посолява леко, овалва се в брашно и се пържи в силно загрятата мазнина. Отцеждат се върху хартия.

Пърженият патешки дроб се поднася с гарнитура от нарязани домати и картофено пюре, разбито със сол и масло. По желание поръсете с див лук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар