Кюфтенца от пресен хайвер

тин
тин
Новак
05/03/2011
"Притежаваме изявен професионализъм в сферата на похапване на всякакви вкусни кюфтенца "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 181
  • Преглеждания за месеца295
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме хайвер от прясна риба - шаран мерлуза или друг вид. Изчистваме от ципите. Слагаме в купа.

Прибавяме разбитите яйца, галетата, содата и сол на вкус. Разбъркваме добре. Трябва да получим средно гъста смес.

Със супена лъжица вземаме от сместа и пържим в олио, но не много горещо, защото пръска.

Прекрасно мезе за ракийка!

Рейтинг

5 8
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
bebekiki1
bebekiki1
05.04.2013 14:01
Вкусно е
6
4