Чийзкейк Брауни

Катя ЛулчеваКатя Лулчева
Новак
2
21
166
01/02/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви70 мин.
Общо90 мин.
Порции8
"Днес ще ви представим този уникален сладкиш, който впечатлява както с визия, така и с вкус"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включете фурната на 160 градуса. Разтопете в тенджерка маслото, млякото и 1 ванилия (да не завира) и охладете.

Разбийте 4 яйца с 270 гр. захар и съединете двете смеси. Пресейте брашното с бакпулвера и какаото, добавете ги към получения крем и изсипете всичко в тавичка (за предпочитане правоъгълна), постлана с намаслена хартия за печене (може и намазана с олио и посипана с брашно).

Разбийте сиренето Крема, 70 г захар, и сметаната, добавете 1 ванилия и жълтъкът. Разбийте отново, докато се получи гладък крем. Изсипете сиренената смес върху кафявата и направете с вилица шарки.

Печете 50 минути, после намалете на 140 градуса и печете още 10 минути. Нарежете напълно охладеното брауни на квадрати.

Рейтинг

5 25
4 10
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка: