Чийзкейк Брауни

Катя ЛулчеваКатя Лулчева
Новак
2
18
163
01/02/2011
"Днес ще ви представим този уникален сладкиш, който впечатлява както с визия, така и с вкус"
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо99 690
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включете фурната на 160 градуса. Разтопете в тенджерка маслото, млякото и 1 ванилия (да не завира) и охладете.

Разбийте 4 яйца с 270 гр. захар и съединете двете смеси. Пресейте брашното с бакпулвера и какаото, добавете ги към получения крем и изсипете всичко в тавичка (за предпочитане правоъгълна), постлана с намаслена хартия за печене (може и намазана с олио и посипана с брашно).

Разбийте сиренето Крема, 70 г захар, и сметаната, добавете 1 ванилия и жълтъкът. Разбийте отново, докато се получи гладък крем. Изсипете сиренената смес върху кафявата и направете с вилица шарки.

Печете 50 минути, после намалете на 140 градуса и печете още 10 минути. Нарежете напълно охладения сладкиш на квадрати.

Рейтинг

5 24
4 10
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мария
Мария
06.02.2015 12:37
Какво крема сирене използвате.
1
0
куку
куку
28.05.2014 17:04
суууууууууууууууперрррррр е
0
2
Видка Николова
Май сгафих нещо? Бялата смес ми се получи много малко, въпреки че сложих повечко сметана! Сега го пека дано да се получи! ПОздрави за този който я е написал! В сурово състояние беше вкусен!
0
4