Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария
Мария
Какво крема сирене използвате.
06.02.2015 12:37
1
куку
куку
суууууууууууууууперрррррр е
28.05.2014 17:04
2
Видка Николова
Видка Николова
Май сгафих нещо? Бялата смес ми се получи много малко, въпреки че сложих повечко сметана! Сега го пека дано да се получи! ПОздрави за този който я е написал! В сурово състояние беше вкусен!
08.12.2013 15:33
4
Кати
Кати
Стана като кекс и белия крем е малко
24.10.2013 00:45
Milichko
Milichko
Моля ви, кажете ми каква е технологията на правенето на шарки с вилицата /как го правите/? Тъй като предполагам, че този ефект, където кафявия блат излиза и се смесва с крема се получава точно от това.
Благодаря ви!
01.10.2013 21:48
9
1
julll
julll
Днес ги направих.Станаха.....мммммм...един път!Вече ги преполовихме.Благодаря ти :-)
21.09.2013 19:34
2
rainbow_katya
rainbow_katya
Искам да отговоря и на Севи- относно това, че не всеки има пари за хвърляне на вятъра, е вярно- аз също съм от тези хора, и също не бях правила никога чийзкейк- мога дори да уверя всеки,че когато го приготвях за първи път, използвах няколко капсулки от сметанките, с които сервират кафе, до нужния грамаж от рецептата!!!Не знаех какво ще се получи, никой не ми даде гаранции- просто реших да опитам и се оказа, че рецептата е сполучлива!
05.09.2013 10:00
2
rainbow_katya
rainbow_katya
Патриция, вероятно може да се добави течен шоколад, само че аз не съм правила опит- ако ти се рискува, опитай, знам ли, може да е по-хубаво.Мога само да гарантирам, че по гореописания начин, се получава нещо превъзходно, а и виждам от отзивите,че и на много други се е получило.
05.09.2013 09:43
Ирена
Ирена
Севи, уточнено е, че става дума за течна готварска сметана! Рецептата е изпитана и наистина вкусна. Успех!
02.09.2013 21:32
Севи
Севи
Защо като пишете сметана в рецептите си не уточнявате каква?Не всеки прави чизкейк и като за първи път може да иска по големи уточнения относно сметаната.Между другото това го забелязвам и в други рецепти в различни кулинарни сайтове.Уточнявайте хората нямат пари за хвърляне на вятъра да не говорим за разочарованието, което ще изпитат след като си го направят.
02.09.2013 21:06
2
2
1
Покажи всички подкоментари
Патриция
Патриция
Здравейте! Отдавна ме врънкат да направя чийзкейк, но понеже не съм пробвала и до сега не съм се навила, но пък обожавам Брауни, така че мисля, че това е точно за мен! :) Имам само един въпрос: Не може ли да се добави и течен шоколад към какаото или..??
Благодаря :)
02.09.2013 19:20
Вероника
Вероника
Страхотен сладкиш...днес е кръщенето на сина ми и смятам да го направя за гостите....А първият ми опит беше изключително успешен... :)
03.08.2013 08:51
Цвета
Цвета
Чудесна рецепта,абсолютно точна,а резултатът е вкусен сладкиш.
02.07.2013 18:19
Lores
Lores
Тъкмо опитах сладкиша и мога да кажа, че е станал страхотен и рецептата е точна. Благодаря за хубавата рецепта.
20.06.2011 16:41
rainbow_katya
rainbow_katya
Да, действително, бялата смес става малко по-плътна, но и аз така съм спазила оригиналната рецепта и това се получи, но както се знае, винаги има място за импровизации. Веднъж като се направи, и като се получи, не според очакванията ни, или сме разочаровани, във всеки един момент, може да се добави или махне нещо. Аз затова и очаквам нови идеи, ако някой нещо е променил и се е получило по-добре. А Вие, Боби, какви са впечатленията Ви, след като опекохте сладкиша ? Ще се радвам, ако не сте се разочаровали.
10.03.2011 17:54

Последно коментирани от категорията