Тази рецепта коментираха

Мария
Мария
06.02.2015 12:37
Какво крема сирене използвате.
1
0
куку
куку
28.05.2014 17:04
суууууууууууууууперрррррр е
0
2
Видка Николова
Видка Николова
08.12.2013 15:33
Май сгафих нещо? Бялата смес ми се получи много малко, въпреки че сложих повечко сметана! Сега го пека дано да се получи! ПОздрави за този който я е написал! В сурово състояние беше вкусен!
0
4
Кати
Кати
24.10.2013 00:45
Стана като кекс и белия крем е малко
0
0
Milichko
Milichko
01.10.2013 21:48
Моля ви, кажете ми каква е технологията на правенето на шарки с вилицата /как го правите/? Тъй като предполагам, че този ефект, където кафявия блат излиза и се смесва с крема се получава точно от това.
Благодаря ви!
6
0
julll
julll
21.09.2013 19:34
Днес ги направих.Станаха.....мммммм...един път!Вече ги преполовихме.Благодаря ти :-)
1
0