Никулденски попчета

06/12/2015
"Нали знаете, че дори и попчетата искат да отбележат празника на покровителя на рибарите и банкерите "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 084
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме старателно рибата, след това я оставяме да престои 15 минути във вода, подкислена с оцет. После я подсушаваме и овалваме в брашно. Пържим в загрято масло до златисто.

Междувременно в блендер поставяме всички компоненти за соса. Пасираме до получаване на хомогенна смес.

Когато попчетата се изпържат, ги нареждаме за кратко върху кухненска хартия.

След това ги разпределяме в чинии и към всяка порция поднасяме от приготвения сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар