Сарми от шунка и пилешко

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
274
5
784
24/12/2015
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете кокалите на пилешкото и го смелете на кайма. Задушете скълцания лук в олио, добавете каймата, а след като се запържи, прибавете и лютеницата.

Нарежете шунката на тънки правоъгълни парчета (по 2 за порция). Разпределете от месото между парчетата колбас и завийте на рула и се закрепят с шиш или клечки.

Подредете ги в подходящ намаслен съд и ги изпечете. Махнете клечките от готовите сарми от шунка.

Размийте брашното в малко студена вода и разбъркайте с киселото мляко. Сложете соса на котлона, добавете разбитите яйца, бъркайте до сгъстяване. Залейте сармите със соса и финално залейте със сгорещеното масло. Поднесете веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар