Свинско месо със зелен боб на фурна

Баба Милка
Баба Милка
Новак
28/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене85 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 495
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на хапки и се задушава за десет минути в мазнина. Изважда се с решетъчна лъжица и се прехвърля в тава. Лукът се надребнява и се задушава в същата мазнина, където е било месото.

Към него се прибавя и останалият зарзават и всичко се оставя да къкри 10 минути на огъня. Омекналите зеленчуци се изсипват върху месото. Поръсва се с подправките и се пече на 200 градуса до готовност.

От време на време ястието се вади и се разбърква. Ако се притеснявате, че е прекалено сухо, можете да му добавите и малко доматен сок. Гозбата трябва да е готова след около час. Може да се поднесе към варен ориз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар