Туршия от стерилизирани камби

09/06/2011
Марияна
отМариянаНовак
"Камбите са един от любимите ни продукти при затварянето на туршии!"
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции1 буркан
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо36 224
  • Преглеждания за месеца1657
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • камби - 500 г
  • черен пипер - 4 зърна
  • дафинов лист - 1 бр.
  • захар - 1 с. л.
  • бахар - 3 зърна
  • сол - 1 ч. л.
  • оцет - 50 мл.
  • олио - 1 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Напълваме буркана с посочените продукти, доливаме го с вода, затваряме с капачка и стерилизираме 10 мин.

Посочените продукти са за 1 буркан – 800 мл. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар