Лесен хайвер от оризов грис

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
343
50
858
03/11/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 813
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се оставя да заври и след това в нея се изсипва грисът заедно със зехтина. Бърка се енергично, за да не загори. Щом грисът се свари, се отдръпва от огъня.

Смесва се с майонезата, лимоновия сок, накълцания копър и счукания чесън. Посолява се на вкус и се разбърква. По желание, преди да се поднесе, може да се украси с черни маслини.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар