Италианска зелева салата

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
551
10
1k
17/12/2010
"Тайната на вкусната италианска салата е да я оставите да си почине поне час преди поднасяне!"
Приготвяне80 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 035
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се нарязват или настъргват на ренде на лентички. Добре е продуктите хубаво да се намачкат с ръка, за да омекне зелето.

Овкусяваме с подправките и оставяме да престои поне 1 час след което добре разбъркваме.

Рейтинг

5 4
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
БЕБС
БЕБС
27.04.2014 16:14
Италианците никога не мачкат с ръка която и да е салата !!!!
3
0