Плодове в коняк по френски

17/09/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо265
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смокините, фурмите, орехите, ванилията и кардамонът се слагат в бутилка с широко гърло и се поръсват със захарта.

Заливат се с коняка и се затварят добре.

Слагат се на тъмно хладно място за 3 седмици.

След това се вадят, охлаждат се за 3 часа в хладилник и се сервират към палачинки.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар