Свежа салата с морски дарове

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
413
301
11/07/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо850
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода и я отцедете. Смесете дресинга с чесъна и 2 с.л. от виното. Добавете гъбите и оставете да се мариноват.

Нарежете морковите и ги бланширайте за 3-4 минути, след което ги прибавете към гъбите. Залейте мидите със 150 мл ода и оставащото вино, кипнете и ги варете докато се отворят.

Прибавете ги към салатата, заедно със задушете калмари и скаридите. Прибаавете сушените домати, дивия лук, пастата. Овкусете и поднесете.

Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци
3.00 лв.
Виж ››

Тайната на перфектно нарязаните зеленчуци е в използването на тази удобна помощна щипка

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар