Сирене Саганаки по гръцки

MarianaMariana
Джедай
198
97
101
11/10/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 996
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • сирене - 150 г
  • яйца - 1 бр.
  • узо - 50 мл
  • олио - за пържене
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето на парчета с дебелина 1 см, наредете го в чиния и го напръскайте с узото.

След това го оваляйте последователно в брашно и яйце и изпържете на маслена баня на слаб огън. Поднесете с резени лимон.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар