Пармски десерт с извара и праскови

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
277
27
221
25/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо750
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изварата се смесва с кайсиевия конфитюр и се разбърква. По малко се добавя минералната вода и сместа се разбърква много добре.

Прасковите се разрязват на две, костилките се махат и плодовете се режат на резенчета или се смилат на пюре.

Лимоновият сок се смесва с меда. Ментата се накъсва на листенца и се смесва с меда.

Добавят се резенчета праскови и сместа се оставя за 10 минути.

В купички се слага слой извара, слой праскови, като отгоре се оставят праскови. Сервира се веднага.

Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
6.30 лв.
Виж ››

Сигурен начин да опазите мъфините свежи и далеч от любопитните погледи на лакомниците е тази практична метална кутия

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар