Пармски десерт с извара и праскови

25/06/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо563
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изварата се смесва с кайсиевия конфитюр и се разбърква. По малко се добавя минералната вода и сместа се разбърква много добре.

Прасковите се разрязват на две, костилките се махат и плодовете се режат на резенчета или се смилат на пюре.

Лимоновият сок се смесва с меда. Ментата се накъсва на листенца и се смесва с меда.

Добавят се резенчета праскови и сместа се оставя за 10 минути.

В купички се слага слой извара, слой праскови, като отгоре се оставят праскови. Сервира се веднага.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар