Топла пилешка салата с аншоа

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
05/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо352
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланширайте зеления боб за 3-4 минути във вряща вода. Отцедете и охладете.

Сложете го заедно с марулята, лука и доматите в голяма купа за салата.

Добавете отцедените от зехтина чушки. Сложете 2 с.л. от този зехтин в тиган и запържете пилешкото за 8-10 минути. Прибавете към салата.

Сипете 1 с.л. зехтин в тиган и запържете трохите и аншоата.

Добавете към горните продукти. Смесете продуктите за дресинга заедно и овкусете. Поднесете веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар