Начин на приготвяне
Покрийте всеки резен прошуто с филе от бяла риба. Намажете рибата с тънък слой сос песто, сложете отгоре по една маслина и навийте на руло.
Фиксирайте с клечка за зъби и подредете порциите в тава с незалепващо покритие. Върху всяко рулце поставете по тънка бучка масло, залейте ги с бяло вино, соев сос и малко вода и печете в предварително загрята на 200 г фурна за 10-12 минути.
Междувременно загрейте маслото в отделен съд. Когато се разтопи, добавете рибния бульон и отстранете от огъня. Добавете брашното, което предварително сте размили с малко бульон, и върнете обратно на котлона.
Кипнете, изчакайте малко да се сгъсти и добавете настърганата лимонена кора и лимоновия сок. Варете още 1-2 минути, оттеглете от огъня и прибавете ситно нарязания копър. Сервирайте рибните рулца обилно залети с лимонов сос.