Пиле с бадеми и стафиди

22/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо368
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бадемите се начукват на едро. Пилето се измива, отделя се кожата и месото се нарязва на порции.

Поръсва се със сол и черен пипер и се запържва в загрятото масло, смесено със зехтина.

Поръсва се с подправките и се пресипва в тава. Залива се със сметаната и се поръсва със стафидите и бадемите.

Тавата се завива с алуминиево фолио и ястието се запича в загрята на 190 градуса фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар