Кренвирши в бутер тесто

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
09/10/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 023
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутер тестото се нарязва на правоъгълници с приблизителни размери 10 на 5 см. В средата на всеки правоъгълник се поставя кренвирш, лентичка кашкавал и 2 лентички краставички.

Завийте всеки правоъгълник на руло и го загърнете добре, за да не изтече плънката.

Печете ги в предварително загрята фурна до зачервяване. Тези кренвиршки са страхотна закуска, особено, ако са поднесени с чаша айран.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар