Фусили с риба тон и маслен боб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
300
09/02/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо444
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете нарязания лук, чесъна и бульона в дълбок тиган, сложете капак и оставете бульона да заври.

След 5-10 минути махнете капака и на много слаб котлон сосът трябва да продължава да ври за 20-25 минути. Прибавете доматите, боба и рибата тон и задушавайте за 5 минути.

Овкусете със сол и черен пипер. Междувременно сварете пастата, отцедете и смесете със соса. Поднесете веднага.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар