Лук с гъби

ВилинаВилинаНовак
08/12/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 382
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в сгорещена мазнина почистените лукчета. След като се запържат, извадете ги и ги сложете в по-дълбок съд, в който сте сипали виното, което сме подсладили с пудра захар. Захлупете и дръжте така 15 минути.

В маслото запържете почистените и нарязани гъбки и галетата. Снемете от огъня и объркайте с кашкавала, а след това добавете и лукчетата.

Лъкът с гъби може да поднесете като гарнитура към шпиковани и печени меса.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар