пилешки хапки > панирано пиле Хрупкави пилешки хапки - Рецепта | Ezine.bg

Хрупкави пилешки хапки

milenamilena
Новак
6
8
9
15/11/2014
"Който готви толкова хрупкави пилешки хапки, трябва да се запаси и с много бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 851
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Панирано Пиле

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото филе на хапки. В голяма купа приготвяме маринатата, като смесваме соевия сос, бялото вино, солта, черния пипер и разбитото яйце.

Накиснете хапките в маринатата за 15 минути.

В подходяща голяма чиния смесете натрошения корнфлейкс и сусама.

Всяка хапка овалвайте в сместа и притискайте, за да полепне добре. Изпържете пилешките хапки в силно сгорещено олио.

Добър апетит!

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар