Начин на приготвяне
Пилешки гърди са нарязани на жулиени. В дълбока купа изсипете прясното краве мляко и накиснете месото за половин час.
Натрошете хубаво царевичните люспи с ръка или блендер. Орехите също смелете на ситно. Разбъркайте в една купа двете съставки.
Отцедете пилешкото месо върху домакинска хартия.
В отделна купичка разбийте яйцата на пяна с щипка сол.
Загрейте тигана с доволно количество олио.
Вземете един пилешки жулиен, поставете го в яйцето, след това го овъргаляйте в корнфлейкса и смлените орехи. Притискайте добре, за да залепнат хубаво.
След това запържете за кратко в добре загрято олио в тиган панираното пилешко.
Ако обичате панирани пилешки хапки, тези хрупкави пилешки жулиени също ще ви допаднат.