Класически хайвер

Димана
Димана
Новак
14/11/2014
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции600 г
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 235
  • Преглеждания за месеца138
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хайвера в млякото, като преди това отстраните ципите, ако има такива.

Започнете да разбивате с миксер или с пасатор, като добавяте по малко от хляба, който сте накиснали във вода и сте изстискали добре.

Добавете настъргания лук и на тънка струйка олиото. Сместа трябва да побелее и да стане пухкава. След това добавете лимоновия сок и половин кафяна чашка топла вода. Солта е по ваш вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар