Начин на приготвяне
Първо смесете заедно подправките - зехтина, пасирания чесън, черния пипер, солта и кимиона.
С получената ароматна смес намажете хубаво пърожлите. Сложете ги в подходящ съд и ги залейте с бирата. Покрийте съда с капак/фолио.
Приберете в хладилник, за да се мариноват пържолите за поне половин час преди печене. Колкото повече време престоят, толкова по-вкусни ще бъдат.
Намазнете скара и изпечете пържолите и от двете страни до апетитен загар. Приберете ги съд с капак за 10-тина минути, за да се задушат и ще станат още по-вкусни.
Поднесете свинските пържоли със салата и питие по избор.
Сочните свински пържоли на скара са готови.
Вижте също как да си приготвите свински пържоли в гювеч или пържоли с картофи на фурна.