Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно със захарта. Добавете мекото масло и не спирайте да бъркате до получаването на пухкав хубав крем.
Добавете крема сиренето.
Отделно пресейте брашното със содата, бакпулвера и солта.
Лъжица по лъжица добавете сухите съставки към яйчената смес.
Обелете крушите и ги почистете от семките. Нарежете на кубчета едната и я добавете в тестото.
Намазнете и набрашнете тава за печене и прехвърлете вътре кексовата смес.
Другата круша нареждете на тънки резени и ги наредете отгоре. Поръсете със захар.
Загрейте фурната на 170 градуса.
Изпечете плодовия сладкиш до готовност.
Охладете и го поръсете с пудра захар.
Бързият сладкиш с круши и масло е много ароматен.