Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно с щипка сол.
Угасете содата в киселото мляко и изчакайте да шупне. Прибавете ги в яйчената смес.
Сипете водата и отново разбъркайте.
Добавете смляното ленено семе и брашната. Ароматизирайте с малко ванилия по желание.
Намазнете с кокосово масло тиган с незалепващо покритие и го загрейте.
Гребвайте с лъжица от сместа и направете малките палачинки.
Изпечете ги и от двете страни.
Поднесете безглутеновите палачинки с добавка по избор - сладко, плодове, шоколад или каквото обичате.
Мини безглутеновите палачинки с оризово брашно са готови.
Ако ти харесва тази рецепта, опитай рецептите ни за пухкави американски палачинки и домашни протеинови палачинки.