Печена целина с чесън

IlariaIlaria
Новак
582
326
33
797
07/10/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 306
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на умерена температура. Почистената целина обелете и нарежете на парченца с големина 3 см. Сипете целината в голяма купа и залейте с олиото.

Подредете целината и небелените скилидки чесън в тава с намазнена хартия за печене. Пъхнете да се пече за около 1 час или докато целината придобие апетитен загар.

Изстискайте склидките на чесъна върху парчетата целина. Поръсете с магданоз и поднесете печената целина с йогурт.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар