Салата с моцарела и кашу

ЕфросияЕфросияНовак301
04/06/2010
Приготвяне25 мин.
Готвене5 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 680
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В напълно сух тиган сложете кашуто и на среден огън го препечете докато не придобие златисто кафеникаф цвят - за около 5 минути. Сложете го в отделен съд да изстине.

Пригответе дресинга като разбъркате в купичка ябълковия оцет, горчицата и меда. Докато разбърквате постепенно прибавете и зехтина, а след него подправете със сол и черен пипер на вкус.

Нарежете доматите на парета, както и моцарелата на малки кубчета, след което прибавете кашуто към тях. Залейте с дресинга и сервирайте.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар