Начин на приготвяне
Алабашът го обелете и нарежете на тънки ивици. Настържете лука и джинджифила, а рулцата от раци се режат на колелца.
В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът.
Пържат се около минута и се добавя алабашът, който също се пържи в продължение на 1 минута. За около половин минута се добавят рулцата, след което сместа се отстранява от тигана и той се почиства със салфетка.
Разбийте яйцата с 1 супена лъжица вода, черния пипер и солта. Сипете в тигана 1–2 супени лъжици олио, след което излейте добре разбитите яйца, така че да се получи тънка палачинка.
Периодично надигайте палачинката, за да може суровото яйце да се разпредели и изпържи равномерно. Върху него се поръсват зеленчуците. Може да прегънете на две или да го оставите така, след което се прехвърля в чиния.
Залейте с малко гореща вода манатарките за соса, за да набъбнат, след което ги отцедете и нарежете на ивички.
Разбийте соевия сос, оризовото вино и нишестето.
Почистете китайския тиган със салфетка, сипете в него олиото и запържете манатарките. Прибавете соево-нишестеният сос, разбъркайте и прибавете гъбките към останалта плънка.