Начин на приготвяне
Омесете каймата заедно с наситнете чушка, галтата и подправките - черен пипер, кимион и риган.
Разделете омесената кайма на толкова части, колкото шишчета искате да направите. От всяка част оформете по 4 кюфтенца за шишче.
Нарежете на средно дебели кръгчета тиквичката.
На шишчетата нанижете кюфтенцата и тиквичката, като ги редувате.
Намазнете тава за печене и наредете шишчетата. Сипете много малка вода.
Поръсете отгоре с черен пипер, сол и риган, напръскайте леко с олио и ги изпечете в загрята на 180-200 градуса фурна. След около половин час са готови.
Извадете и ги поръсете с настъргания кашкавал, върнете във фурната за още няколко минути.
Вкусните шишчета с парти кюфтенца са готови.