Терин от вишни

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
267
27
221
05/08/2014
"Терин от вишни - усещане за нежност, обич и невероятен вкус "
Приготвяне15 мин.
Готвене240 мин.
Общо255 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо713
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махат се костилките на вишните и плодовете се оставят в гевгир, за да се отцедят от сока. След това се смесват в блендер заедно с ликьора.

Жълтъците се разбиват с половината пудра захар. Сметаната се разбива на крем. Белтъците се разбиват на сняг с останалата пудра захар.

Вишните се смесват със сметаната, белтъците и жълтъците и се слагат във форма. Оставят се да се стегнат във фризера. Един час преди сервирането се оставя в хладилника. Сервира се с листенца мента.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар