Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Терин»Терин от рачешки рулца

Терин от рачешки рулца

Марина НордМарина Норд
Новак
1k48627
Терин от рачешки рулца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • рачешки рулца - 200 г
  • яйца - 3 бр.
  • сметана - 4 с.л.
  • бульон - 3 с.л. пилешки
  • копър - 2 стръка
  • хайвер - 2 с.л. червен
  • сол - ¼ ч.л.
  • черен пипер - ¼ ч.л.
  • масло - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рачешките ролца се пасират, добавя се сметаната, бульонът, солта и черният пипер. Добавят се яйцата и копърът.

Сместа се разпределя в 4 намазани с масло формички. Покрива се с прозрачно фолио и се приготвя на пара за 20 минути.

Преди сервиране се охлаждат, вадят се от формичките и се украсяват с копър и хайвер.

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: