Руски орехови топчета

Нина НордНина Норд
Джедай
23/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 554
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Медът, захарта и две супени лъжици от олиото се смесват и се загряват на бавен огън до светлокафяво.

Добавят се нарязаните орехи и се разбъркват. На дъното на тава, намазана с олио, се слагат с лъжичка топчета от сместа, охлаждат се и внимателно се махат от тавата.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар