Пъпеш във вино

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283128
Пъпеш във вино1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • пъпеши - 2 бр., малки
  • вино - 175 мл, шампанско
  • мармалад - 3 с.л., портокалов
  • мента - 1/2 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъпешите се разполовяват по дължина и почистват от семенната част, загребва от тях се и се режат на малки кубчета, като им се запазват обвивките.

Мармаладът, ментата и виното се смесват и се изливат в пъпешовите обвивки, прибавят се и кубчетата пъпеш.

Престояват в хладилника между 4-6 часа. Сервират се охладени.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: