Аспержи и праз на грил

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
74
72
13/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо683
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • праз - 12 бр., малки
  • аспержи - 12 бр., пресни, напръскани със зехтин
  • сирене - 50 г, Пекорино или Пармезан
  • лимонов сол - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се грилът. Празът и аспержите се редят върху грила, като се напръскват със зехтин.

Пекат се между 5-8 мин. Когато са почти готови се напръскват със сиренето и лимоновия сок.

Пекат се още за няколко минути, като най-накрая се поръсва останалото сирене.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар