Доматена супа с бекон

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
66
69
10/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва в маслото докато омекне. Прибавят се чесънът и беконът за 2 мин., или докато беконът покафенее.

Прибавят се доматите и останалите съставки освен сметаната и зеления лук. Оставя се да ври около 25 мин., след което се пюрира и се подправя със сол и черен пипер, ако е необходимо.

При сервиране се поръсва със зеления лук и се прибавя сметаната.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см-18%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар