Макаронена салата със сос Ремулад

29/05/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо550
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • макарони - 300 г
  • яйца - 3 бр., твърдо сварени
  • риба тон - 1 консерва, 250 г + сосът от консервата
  • черен пипер - на вкус
  • За соса
  • горчица - 1 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
  • оцет - 1/2 с.л.
  • копър - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Горчицата, зехтинът, сосът от консервата, оцетът и нарязаният на ситно копър се смесват.

Макароните се варят според указанията на опаковката и се отцеждат.

Поръсват се с черния пипер, сол на вкус.

Прибавят се рибата и сосът към макароните и се разбърква добре. Салатата се декорира с нарязаните на четвъртинки яйца.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар