Макаронена салата със сос Ремулад

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак28314
29/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо577
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • макарони - 300 г
  • яйца - 3 бр., твърдо сварени
  • риба тон - 1 консерва, 250 г + сосът от консервата
  • черен пипер - на вкус
  • За соса
  • горчица - 1 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
  • оцет - 1/2 с.л.
  • копър - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Горчицата, зехтинът, сосът от консервата, оцетът и нарязаният на ситно копър се смесват.

Макароните се варят според указанията на опаковката и се отцеждат.

Поръсват се с черния пипер, сол на вкус.

Прибавят се рибата и сосът към макароните и се разбърква добре. Салатата се декорира с нарязаните на четвъртинки яйца.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар