Брюкселско зеле със сирене

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
285
27
241
01/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 646
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото. Добавя се зелето и се оставя да се задуши.

Залива се с бульона и се вари 10 минути. Сиренето, изварата и млякото се разбъркват и със сместа се залива зелето.

Разбърква се и се поръсва с черен пипер, сол и накълцан магданоз.

Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър
2.99 лв.
2.30 лв.
Виж ››

Практична и функционална - пластмасова кутия за съхранение на храна за всички, които искат и в офиса да се наслаждават на домашни гозби.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар