Брюкселско зеле със сирене

Марина НордМарина НордНовак1219
01/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 396
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото. Добавя се зелето и се оставя да се задуши.

Залива се с бульона и се вари 10 минути. Сиренето, изварата и млякото се разбъркват и със сместа се залива зелето.

Разбърква се и се поръсва с черен пипер, сол и накълцан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар