Риба с чеснов сос

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
26/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 746
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от костите и кожата, измива се добре, нарязва се на парчета по диагонал и всяка порция се начуква с чукче. Посолява се със сол и червен пипер.

Панира се с брашно и се изпържва в силно сгорещена мазнина. Чесънът се обелва и се счуква със сол, прибавят се ореховите ядки и заедно с чесъна се счукват до получаване на хомогенна смес.

Добавя се разбърканото мляко с дребно нарязания копър. Така приготвеният сос се поднася за гарнитура на изпържената риба.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар