Борш по украински с костен бульон

25/04/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо100 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо487
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парченца и се сварява във вода. От костите се приготвя бульон, който се прецежда и се добавя към месото.

Маста се загрява и в нея се задушават цвеклото и морковите, нарязани на пръчици, както и зелето, нарязано на ленти. Отделно се запържват нарязаният на ситно лук, корените магданоз и брашното.

Всичко се сипва към врящото месо и се добавят нарязаните картофи, копърът и подправките, захарта, доматеното пюре и оцетът. Боршът се сервира гарниран с парченца сланина, нарязан магданоз и копър, счукан чесън и сметана.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар