Пържени филии

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
02/10/2009
"С такава закуска няма да имаме нищо против да ни събуждате рано "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 929
  • Преглеждания за месеца361
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филиите се топят в прясното мляко, след малко в разбитите яйца и се изпържват в предварително загрялото олио от двете страни. Поднасят се топли с някои от продуктите.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
24.99 лв.
Виж ››

Смело хванете в ръце алуминиевия тиган и сложете начало на готвенето с песен на уста! Тиганът е с незалепващо покритие, термоизолираща дръжка и страхотен цвят, който отива на всеки кухненски интериор.

Рейтинг

5 2
4 6
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 21:28
И аз съм чувала, че ако се топнат в прясно мляко не попиват мазнина, но веднъж ги правих така и не ми харесаха много
0
0
Наталиа Петрова
Освен това не ги потапям в прясно мляко, а само в яйце.
0
0
Наталиа Петрова
Аз добавям и малко ванилия.
0
0