Бъркани яйца по индийски

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак6301
13/03/2014
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 543
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните на шайби лук се запържват в мазнината за пържене, а нарязаната на ситно глава лук се запържва в маслото, докато омекне.

Джинджифилът, лютите чушки се прибавят към лукът. Яйцата се объркват със солта, черния пипер, и се добавят към лучената смес.

Декорира се с нарязаният на ситно кориандър и нарязаните на шайби лук.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар