Пилешка супа с пържени филийки

Марина НордМарина НордНовак1219
30/03/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо542
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват в мазнината. Заливат се с 2 л вода и се добавя нарязаното на парченца месо.

Оставя се да се вари на слаб огън и когато месото е готово, се добавят предварително свареният ориз и нарязаните на ситно яйца.

Готовата супа се сервира, като се излива върху запържените филии хляб, поръсени с настърган кашкавал, сол и черен пипер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар